If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малииии, днес цял ден ми текат лигите, вчера ми объркаха масления филтър и днес само я гледам. Моторетката е Buell lightning xb9sx, файтъра на Harley-Davidson. Аз сериозно заглеждах ГТВ-то, ама дивото в мен надделя, снощи половин час работи на място да се радвам на звука...това е най-изхакания мотор който съм виждал, картера е в задния шарнир, рамката е резервоар...
Мотора определено радва ,не разбирам много от мотори но мисля ,че е рядко срещан като модел..!Честито със здраве да си го караш през предстоящия сезон по крайморските алеи пък и тези дни са идеални за test-drive..!
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Мотора определено радва ,не разбирам много от мотори но мисля ,че е рядко срещан като модел..!Честито със здраве да си го караш през предстоящия сезон по крайморските алеи пък и тези дни са идеални за test-drive..!
Благодаря!
Така е, екзотика, мисля, че са няколко бройки в БГ.
п.с. Да не разводняваме, чакаме снимки с ГТВ-то........
Да не разводняваме ама то за тоя дзвер не може да не се изкаже човек - мотора е убиец на детски мечти, кърти, чисти и извозва... И каква е тая спирачка бе, аз на кола толко злобна не съм виждал
А честито за придобивката, а към колегата който ще вземе мечтата на половината пишещи в този раздел (сребристото ГТВ 3.2), молба да ни зарадва веднагически със снимки на подпреднокапачието
Снимки веднага ....да задължително,също и клипове от първоначалния му test-drive ,и клип с ускорение и звук примерно от 0-200км/ч !За ГТВ-то става въпрос да не водним темата ,пък и за мотора да е лошо няма.!?
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Честито за мотора колега!Уникален дзвер е!И благодаря,че ми остави Алфата!Нямаше да е честно-някой с 2,други без нито една!
Сега малко хвалби-звука е уникален!Снимки,както казват по хамериканските филми,очаквайте скоро.Днес я капарирах,в сряда я вземам(тогава мога да НЕ съм на работа),минава през сервиза за обслужване,че вече ми гласят ремък и т.н. и после ТЕСТДРАЙВВВВВВВВВВВ!
Честито за мотора колега!Уникален дзвер е!И благодаря,че ми остави Алфата!
Сега малко хвалби-звука е уникален!Снимки,както казват по хамериканските филми,очаквайте скоро.Днес я капарирах,в сряда я вземам(тогава мога да НЕ съм на работа),минава през сервиза за обслужване,че вече ми гласят ремък и т.н. и после ТЕСТДРАЙВВВВВВВВВВВ!
Честито! Гледай да ти я обслужат хора разбиращи от тия коли .
П.П. Кеф, сега когато времето е над 7 градуса изкарвам и аз моето ГТВ от гаража и тази седмица ще съм с него на работа Като вземеш твоята се обади може да покараме заедно - голям кеф е със смъкнат прозорец да давам газ - радио пускам само когато съм в задръстване , иначе музика не ти трябва - слушаш си шестака
Ще се радвам да покараме заедно,а за обслужването-ще я закарам при Bobo,че той се е запознал с нея отдавна...Вече имаме принципна уговорка..
Щом е там значи няма проблем!
Хубаво е , че още от сега си поръчал ремъците и ролките. Предполагам си потготвен , че това не е ефтина за обслужване машинка, но си заслужава
П.П. Един съвет : Вземи си скъп и качествен радар-детектор, ще ти трябва! - щото тази кола взема книжки (Валънтайн или Ескорт Паспорт, Бел 65-ца)
Това изречение ми напълни душата Не съм чел подобно в друг автофорум. И аз се абонирам за темата и чакам снимки, мултимедия, слухове и въобще всичко, което колегата сподели с нас.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Направих едно нескопосано клипче на моето ГТВ в гаража. Днес няправих една вечерна разходка - минах към 21.00 часа през ОМВ на 202 , но не видях алфисти , купих си цигари и се прибрах. Там беше БМВ Алпината известна ми от друг раздел в форума
Ето клипчето на ГТВ-то ми http://www.youtube.com/watch?v=rDr6T4efxY0
Ето и на малкото шестаче по старо клипче: http://www.youtube.com/watch?v=qZJwYUTGdCc
Сори за качеството - ама усилете звука щото записващите устройства не са качествени
Comment